Igen i år vil der blive arrangeret en række spændende foredrag. De vil blive præsenteret her på siden efterhånden som aftalerne med foredragsholderne falder på plads.

Foredrag med Boris Gelfand
Torsdag d. 28. juli kl. 20.00 i auditoriet

Boris Gelfand, verdenselitespiller gennem mere end 20 år og VM-udfordrer I 2012, besøger Xtracon Chess Open 27. – 30. juli! Sammen med Jacob Aagaard præsenterer Gelfand sin nye bog ”Dynamic Decision Making in Chess”.

Yderligere omtale og tilmeldingsformular findes via dette link.

 

Foredrag med Mihail Marin
Tirsdag d. 26. juli kl. 20.00 i auditoriet

For andet år i træk har vi fornøjelsen af at kunne præsentere et foredrag med den rumænske stormester Mihail Marin. I år er emnet klassiske VM-matcher. Marin vil gennemgå partier, hvor det lykkes udfordreren at slå mesteren med hans egne våben.

Der er gratis adgang til foredraget, som foregår tirsdag d. 26. juli kl. 20 i auditoriet. Foredraget afholdes på engelsk.

Marin har skrevet flere bøger, som er blevet godt modtaget, bl.a. "Learn from the Legends", som i 2005 blev årets skakbog, "the ChessCafe book of the year".

Bog præsentation: The Secret Life of Bad Bishops (Quality Chess 2014)
Lørdag d. 23. juli kl. 20.00 i auditoriet

Ved: Silas Esben Lund

Foredraget afholdes efter 1. runde af XtraCon Chess Open 2016 lørdag d. 23. juli kl. 20, og det varer ca. 1½ time. Relevante partier fra turneringens 1. runde vil blive inkluderet i foredraget.

Bogens tema er gode og dårlige løbere – og hvornår de ikke er så dårlige som det umiddelbart ser ud. Alle spillets faser fra åbning til slutspil bliver gennemgået, men det primære fokus er på det komplicerede midtspil og hvordan man håndterer det. Bogen sluttes af med en række opgaver, så man kan afprøve den nyerhvervede viden.

”The Secret Life of Bad Bishops” har fået glimrende anmeldelser. De kan ses på Quality Chess’ hjemmeside.

Det er muligt at købe bogen ved præsentationen.

Online betaling
Betal indskuddet online

Betaling

Kontakt
IO Lars Bech Hansen
+ 45 27 57 63 58
organiser@
xtraconchessopen.dk

Program 2016

Hent det her